Sidor

onsdag 27 april 2011

Silkespapper, akrylfärg och jutestjärnor...

Jag har gjort en layout för Scrapgalen, med en bakgrund som jag målat med akrylfärg. Jag började med att limma fast silkespapper på cardstock, med hjälp av multimedium. Jag knölade till silkespappret lagom mycket, för att få en bakgrund med struktur. När det torkat målade jag först med gesso och sedan med Studio akrylfärg. Jag använde en färg som heter "classic teal" utblandad med vitt. Sen har jag skvätt lite vit färg ovanpå och även målat med lite lite vit färg runt kanterna på min layout.

Allt material, så som wellpappramarna, akrylfärgen (gul, vit och teal), tagsen + snöre, de söta klädnyporna och jutestjärnorna kommer från Scrapgalen. En fullständig materiallista med länkar till alla produkter i butiken finns i Scrapgalens blogg.

Wellpappramarna är målade med vit akrylfärg och jutestjärnorna målade jag först med gesso och sedan med gul akrylfärg utblandad med vitt.

Tusen tack för alla fina kommentarer jag får och ha en bra dag allihopa!

4 kommentarer:

pysselpetra sa...

Jag har en likadan bakrund liggade hemma sen flera veckor med turkos akrylfäg på silkespapper men jag har liksom inte lyckats att dekorera den. Vitt, enkelt och stort verkar ju helt klart vara ett bra alternativ.
Snyggt!

Scraphönan sa...

Å så coolt, det måste jag testa. Älskar ju att kladda och leka.

Tänk vad roligt det måste se ut på dit sjukhusrum med allfärg och pyssel ;-)
Kramis

carina sa...

jag tror jag smäller av, sååå läckert!!!jag önskar jag kunde kladda med färg som du :)

lisa sa...

Anna, that's such a cool page x
Love that background.