Sidor

lördag 16 april 2011

En liten tavla till min sjukhusvägg...

Jag har gjort mitt allra första inlägg i bloggen hos Scrapgalen idag, där jag visar en liten canvastavla som jag gjort med ett foto på busiga familjen. Tavlan hänger nu så fint på väggen i mitt lilla krypin. Jag bor inte längre kvar i det där rummet jag skrev ifrån senast, utan var tvungen att flytta till ett tredje rum i onsdags... Men NU tror jag i alla fall att jag är på plats och den som vågar påstå något annat kommer att få det hett om öronen, det vill jag lova. ;-)

Jag har bland annat använt Studio akrylfärg, Tattered Angels Glimmer Glam, Glimmer Mist och Chalkboard Glimmer Mist, Studio Multimedium Gloss till tavlan. Även tagsen, det fina canvashjärtat, den supersöta lilla påsen, klädnypan, wellpappramen, snöret, det mönstrade pappret och halvpärlorna finns hos Scrapgalen. Precis som själva canvastavlan förstås. I bloggen hos Scrapgalen finns direktlänkar till alla produkterna, om det är något speciellt ni är ute efter att hitta. Jag har aldrig provat Studio akrylfärg tidigare, men hört väldigt mycket gott om den och nu efter att ha testat måste jag hålla med. Jag tyckte att den var tjock och härlig att måla med! :) I Scrapgalens blogg finns också mer utförligt beskrivet hur jag gjorde tavlan.

Wellpappramen var från början röd och jag målade den lite slarvigt med vit akrylfärg och sedan med Glimmer Glam Espresso.

För att limma ihop allting använde jag Studio Multimedium Gloss.

Jag hoppas att ni har en bra helg! Jag har precis haft besök av bästa familjen. :)

3 kommentarer:

Denise sa...

Anna I love this little project. Your photos are always so good. I noticed the Cocoa Daisy box on the hospital bed in the mirror of your photo below :)

lisa sa...

This is gorgeous!!! Love it x

Sanna F sa...

Superfin!!!!!! KRAM KRAM