Sidor

lördag 18 juni 2011

Lite scrapping...

Först av allt - TACK för alla grattis vi fått sedan Tuva föddes! Jag blir så glad och det är så fantastiskt att vi har henne här hos oss till sist!

Jag har faktiskt hunnit scrappa liiite sedan jag kom hem med henne. :) Det har blivit en liten skvätt här och där och effektiviteten är ju tvungen att vara något högre än när jag hade "hur mycket tid som helst". Även om jag inte tycker att det är några mästerverk jag scrappat så är det fina minnen jag dokumenterat och det är ju väldigt praktiskt att scrappa med ett kit - som junikitet från Cocoa Daisy - när man har lite ont om tid.

Den här handlar om Tuvas resa hem från sjukhuset, om "tidig hemgång" och hur teamet som jobbar med hembesöken är det samma som när vi gick hem på "tidig hemgång" med Linus för åtta år sedan. Jag tyckte att färgerna i fotona var helt galna, med de mintgröna kläderna och den orange knappen på babyskyddets spänne... men se så bra produkterna från kitet matchade! :)


Stor och liten syster...


Hur vi "fuskade" och vägde Tuva några gånger innan första hembesöket från sjukhuset... =) Liten köksvåg, stort fat och liten (missnöjd) bebis...


Om du har funderat på en prenumeration på kit från Cocoa Daisy så finns det förresten ett bra erbjudande nu - om man tecknar sig för en 6-månaders prenumeration får man 20% rabatt på julikitet och 5 dollar rabatt på ett speciellt kit som hör till Cocoa Daiys första online-kurs som Ronda kommer att hålla! Läs mer här!

En liten tjuvkik på julikitet Urban Loft...!

2 kommentarer:

Sanna F sa...

Å vilka fina layouter!!!!! o så söta foton!!!
KRAM

Myran sa...

Jättefina LO:er!