Sidor

torsdag 16 juni 2011

Hon och jag...

Det är mycket Tuva och jag just nu... amning, amning och amning... Det är otroligt mysigt och ibland lite tröttande också förstås. :) Det är väldigt olika från natt till natt hur mycket vi får sova. Det är fortfarande väldigt mycket bättre innan hon flyttade över till vår säng, men nu har vi ibland problem med att hon blir för mätt och blir ledsen och ligger och kräks och behöver rapa... stackarn... :) I natt var det i alla fall ganska lungt och vi försöker ta en dag i taget och så får vi se hur det blir längre fram.


Det som är bra med mycket mat är att man växer... Tuva vägde ca 3060 g i tisdags och blev efter godkänd läkarundersökning utskriven på riktigt från sjukhuset! Idag ska vi ha kontakt med BVC för första gången när de kommer på hembesök.


Jag skulle så gärna vilja få till några riktigt fina bebisfoton, men jag vet inte vad det är... dagarna bara rinner iväg av någon anledning...! Tuva har hunnit bli 4 veckor och samtidigt som det förstås är jätteskönt att hon växer så vill jag att hon ska vara liten ett tag till... :) Tiden får inte så så himla snabbt!4 kommentarer:

LillBlomman sa...

Jätte, jättefina bilder på er två! Kram!

Lilla07an sa...

Så söt hon är! Och vilka fina bilder på er två. Och ta det lugnt. Hon kommer vara liten ett bra tag till.

Kramar /Maria

maria bollen sa...

Ni är verkligen fantastiskt fina och jag är så glad att du vill dela med dig av bilderna! Ta hand om er hela familjen! Kram från Maria i Växjö

Mano sa...

It's a long time that I didn't come on your blog, congratulations for the birth of your baby!!! I am very pleased, you are both beautiful on the pictures!
big kisses from Belgium