Sidor

onsdag 20 juli 2011

Mist, embossing, akrylfärg, crackle accent, glimmer glam, stämplar...

Jag har lekt ihop en tag... Jag började med ett vitt papper och sprayade först med Tattered Angels Glimmer Mist i Key Lime och Maya Mist i Metallic Turquoise. Sedan stämplade jag med steampunk-kitet från Vilda Stamps och en bakgrundsstämpel från Tim Holtz och droppade lite svart akrylfärg. Jag har sedan embossat kanterna med svart UTEE och limmat fast ett par metallhörn som jag dämpade lite med svart akrylfärg.

Hjärtat är utstansat ut en bit kartong med Cuttlebug + en Spellbinder's die. Jag målade det med turkos akrylfärg, droppade svart färg över och täckte med Crackle Accents. Jag har sen inkat med Distress Ink Black Soot och målat lite akrylfärg runt kanten.

Det halva lilla tårtpappret är målat med Tattered Angels Glimmer Glam i färgen Pink Lipstick (Glimmer Glam finns hos Scrapgalen - tips tips;) och metallfjärilen är delvis embossad med vanligt embossingpulver i koppar + lite svart UTEE. Textraden kommer från ett mönstrat papper från Cosmo Cricket.


9 kommentarer:

Terés sa...

Underbart läcker tag! I like it alot!!!

Annika sa...

Jättefin tag du har gjort :-) Fina färger!!

pysselpetra sa...

ahhh önskar att jag var hemma vid mina scrapsaker ... detta är så inspirerande

mahlin sa...

oooo Anna anna.. du är så himla bra! Jag vill ju sitta där bredvid när du pysslar och bara insupa all inspiration du ger!

Maja/eyovine sa...

Sååååå cooolt =)

LillBlomman sa...

Tokläcker Tag vännen! Så coola färger och effekter! Kan du fatta att jag ännu inte köpt några Glam eller Glaze? Inte jag heller, måste nog råda bot på det:) Kramar!

Stephi sa...

super snygg

sara_80 sa...

Så läckert!!

Kram Sara

Zima sa...

Jättesnygg tag!!!

Bra att du skrev hur du gjort och vad du använt oxå, för jag vill gärna testa att göra såna här coooola scrapgrejer :)