Sidor

måndag 1 augusti 2011

Kladdat och lekt...

Jag har hållt på och pysslat med den här ungefär hur länge som helst. Det blir så när man bara har en liten skvätt tid här och där. :) Det var väldigt kul! Jag övar på att bli modigare och på att våga. Så fort jag gjort något som jag är ganska nöjd med så har jag en tendens att bli så rädd att jag ska förstöra det jag åstadkommit att jag blir försiktig och kör fast. Men jag övar som sagt på att våga gå vidare och det är väl därför jag till sist bestämt att den här är klar, även om jag är missnöjd med både det ena och det andra. Det gäller nog att gå vidare och öva på något annat istället för att totalt snöa in på just den här.

Jag gillar i alla fall mina moln! Eller, jag skulle i och för sig vilja ändra formen lite på ett av dem... :) De är utklippta ur gamla boksidor, fastlimmade med gel medium och målade med akrylfärg och överst lite vit crackle paint. Det syns ju verkligen inte på det här fotot, men det är alltså små, små sprickor i molnen, där det är som mest vitt.


Det tog en evighet innan jag vågade skriva direkt på tavlan. :) Hade det gått åt skogen hade jag väl fått måla över det, så det hade ju i och för sig inte varit katastrof. Svart penna och akrylfärg runt bokstäverna.


Jag ångrar lite att jag gjorde ögonen så markerade. Det blev lite väl svart och platt. Samtidigt ville jag ha starka kontraster. Men lite mera sotigt svart istället för kolsvart skulle jag önska mig. Jag ritade katten på ritpapper, färglade med akvarellpennor och -kritor, klippte ut och limmade fast med gelmedium. Klänningen är gjord i tyg.


Den lilla väskan är också ritad på ritpapper, utklippt och ditlimmad.


Japp, så här blev den! Jag önskar att jag hade mer TID så jag kunde göra tretton till! Eller kanske trehundrasjuttiotvå! :)6 kommentarer:

Sanna F sa...

Vad fin!!!
Visst är det härligt att måla !!!!
Du är jätte duktig!
KRAM

Marja/Miss Deerest sa...

Den var jättesöt, så bra det blev!!

Elisabeth sa...

Fantastiskt fin tavla! Du är en stor inspiratör!!! Ska försöka ta tag i mitt scrapbookande och skapande igen...

Kram Elisabeth

Zima sa...

Men guu vilken underbar tavla!!! Jättehärliga färger och "mönster". Intressant att läsa hur du gjort oxå. Jag skulle oxå vilja våga lite mer ibland... :)

Och tack för din kommentar hos mig! *glad*

Åsa I sa...

Helt underbart fint!

Mya sa...

men herreguuud ANNA!!! så himla läckert!!!