Sidor

lördag 16 juni 2012

En himla rolig tid... och skynda fynda...

Jag har haft en fantastiskt bra tid tillsammans med Scrapgalengänget! Det har varit toppen att få lära känna och att jobba tillsammans med Petra och resten av designteamet. Allra bästa Petra har nu bestämt sig för att sälja butiken och det känns förstås väldigt sorgligt. Samtidigt önskar jag Petra all lycka i framtiden och jag hoppas också att det finns någon som vill vara med och se till att Scrapgalen lever vidare.

Den som är intresserad av att ta över ett mycket välskött företag med gott rykte hittar annonsen här.

Just nu är det stor SOMMARREA hos Scrapgalen! Här kommer info från Petra, från butikens startsida:

"Efter fyra år med Scrapgalen har jag bestämt mig för att sälja företaget och låta någon annan ta över ett väl upparbetat och välkänt företag i branschen! Om du är intresserad eller känner någon annan som går i tankar att starta eget så hittar du annonsen HÄR!

Under tiden närmar vi oss midsommar och det är dags för SOMMARREA! :)

Du skriver in koden - GLAD SOMMAR - i kupongkodsfältet när du står i kassan (ej i kommentarsfältet) och kommer då att märka att rabatten, 40% på alla ordinarie priser, dras direkt från din ordersumma. Varor i Outlet-kategorin är redan sänkta med 40-60% och därmed undantagna från sommar-rean. Du får handla hur många gånger du vill på sommar-rean!

Då priserna är sänkta så pass mycket är fraktvillkoren under denna period faktiskt frakt upp till 800 kr och därefter fraktfritt. Dock bjuder jag alltid på skrymmande-tillägget! :)

Jag reserverar mig för slutförsäljning och eventuella diffar i lagersaldon (jag försöker rätta till dessa så fort jag hinner). Vid högt tryck i butiken kan leveranstiden eventuellt förlängas med några dagar.

Välkommen in och fynda i butiken!
Glad Sommar
Petra"

Inga kommentarer: