Sidor

tisdag 20 december 2011

Julstöket har tagit över...

Eller, det är väl inte helt sant... men om vi lägger till en förkyld och ledsen bebis (men det verkar mycket bättre idag än igår, tack och lov!), pyssel som jag inte kan visa än och filmande inför Creative Jump Start Summit så är det kanske inte så konstigt att bloggen blev lite tyst. :)

Jag tänkte bara hoppa in nu och tipsa om att det blir ett fantastiskt roligt arrangemang i Järfälla i vår! Den 5-6 maj är det pysselträff med kurser och jag tänker minsann inte missa chansen att träffa Nathalie Kalbach och att gå en eller två kurser med henne! De övriga kursledarna är inte heller några dåliga namn - Ingvild Bolme och Christy Tomlinson! Kolla in all info här. Upplägget känns toppen - du kan välja att gå en eller flera kurser och under hela helgen pågår också cropen så när du inte "kursar" kan du pyssla fritt. Arrangörer är Scrapgalen, MeaVita Scrapbooking, Mians Scrap- & Design och Scrap-Perra.
1 kommentar:

Lilla07an sa...

Jaa du. Jag tror man får veta mer om folks julstök i och med facebook. Man har nog haft samma traditioner förut också men inte pratat om dem på samma sätt. Andra förändrar sina traditioner i och med dem sociala medierna. Man hör att andra gör så och så blir det att man själv gör det också. Men här kommer granen alltid att komma in 23/12. Därmed basta :)