Sidor

torsdag 5 maj 2011

Mer Fancy Pants för Engströms...

Jag är trött, trött, trött och har lite dåligt med pysselinspiration just nu. På något sätt går dagarna ändå, men det har varit lite extra segt just idag på grund av för lite sömn i natt. Jag hoppas att en massa sömn natten som kommer kan ge mig lite extra energi till morgondagen, för nog finns det några pysselplaner jag skulle kunna sätta i verket, om bara inspirationen infann sig... ;-)

Jag har i alla fall ytterligare två layouter att visa, med färgglada papper från Fancy Pants. Materialet kommer från Engströms.

Den här är superenkel. Lite färgdroppar, papper, band och så de snygga klistermärkena till rubriken. :) L är ju åtta år numera, så bilderna är från förra årets födelsedag.

Den här hade jag nästan tänkt göra helt vit först, med bara det gröna pappret till det fina fotot, men så såg jag den gulrutiga baksidan och bestämde mig för att använda den som ram. På den vita cardstocken har jag limmat fast knöligt silkespapper, målat med lite vit färg och sen sprayat lite glimmer mist.

Ljuset för att fota är inte alltid det allra bästa här inne i mitt lilla rum... ;-) Men det är bara att försöka göra det så bra som möjligt.

Jag sydde lite för hand längs med två av kanterna på layouten. Jag saknar verkligen symaskinen, för det blir ju en helt annan sak... men det här var ju bra för att få ytterligare lite tid att passera, i alla fall. ;-)

Ha en fortsatt bra torsdag!

6 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Jag verkligen älskar det du skapat på sistone. Det verkar som om din kreativitet fått en push av att du är instängd på "ditt" rum hela dagarna!

LillBlomman sa...

Åh så fina! Den vit/gröna är så jäkla snygg!!! Förstår att du saknar symaskinen, jag kan knappt åka på träffar då jag inte orkar släpa med maskinen;) Imponerad att du sytt så fint för hand! Kram och hoppas att din fredag blir bättre och att du kanske får lite besök i helgen av barnen.

carina sa...

sååå fina!

lisa sa...

Lovely pages Anna x

Cynthia Lloréns sa...

I just love evrything in here....I just love your pages!!!I´m follower now.
Have a wonderful weekend.
Hugs from Brazil
Cynthia

Cilla sa...

Så läckra! Fast jag vet inte om det är så superenkelt som du säger, när jag droppar färg blir det INTE så där snyggt.....